29/7/2021

Máme hotovou novou písničku: Spinning!

Cha! Jsem nadšený, protože jsem klukům z kapely, Kryštofovi, Báře, taťkovi i zvukařům rozeslal master úplně nové písničky!

01_MAIN_klavesy_okno-uprav

Jmenuje se Spinning a je o... spinningu, hahaha!

Nechci vám říct, o čem přesně je. Musíte si počkat. Každopádně jsem rád, že nám norský producent Jowst doporučil Chrise Sansoma na stem mastering, protože písnička díky tomu získala super pevné basy a průzračnost, jakou jsem hledal.

Když jsem si s Chrisem volal, jeho první otázka byla: “Are you in the UK?” Asi jsem nahodil poměrně silný britský přízvuk, protože jsem už z jeho první věty vytušil, že bydlel nějakou dobu v Londýně. Vždycky mě potěší, když na někoho takového natrefím... Ach, pořád mám tu Anglii prostě rád.

04-00340-002A-uprav

Dneska Bára přiletí z Milána ze čtyřdenního focení pro Motivi. Prý první dva dny prý fotili čtrnáct hodin v kuse. V České televizi by to bylo nezákonné.

Já jsem byl od rána ve studiu a bolí mě záda. Stal se ze mě trochu závislák na instagramu. Dvacetipětiminutový denní limit odsouvám o patnáct minut znova a znova. Ani nevím, proč furt skroluju dál. Je to hrůza... Nechávám si telefon schválně doma, když jdu do obchodu.

Jsem rád, že máme studio, kde můžeme trávit kolik času chceme, protože děláme na nové desce Lake Malawi a baví nás to! Spinning je první singl a vyjde v lednu 2022. Těšte se!

03-00340-010A-uprav